Nieuwegein – Lijsterbesstraat 252 3434 AK

De voordelen van een eengezinswoning, maar niet de lasten van een tuin! Dat heb je bij deze leuke en ruime maisonnettewoning aan de Lijsterbesstraat. De woning is gelegen op de tweede en derde verdieping en is voorzien van een lichte woonkamer met balkon, woonkeuken, drie goede slaapkamers en een badkamer. En heb je niet voldoende bergruimte in de woning zelf? Er is nog een separate berging op de begane grond.

De locatie van de woning is prettig. De woning is gelegen in een mooie woonwijk met diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, het openbaar vervoer en het park in de nabije omgeving. Ook het stadshart van Nieuwegein en de uitvalswegen zijn op korte afstand bereikbaar.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree met bellenplateau, postvakken en algemene hal met toegang tot de bergingen, het trappenhuis en de lift.

2e Verdieping:
Via de galerij komen we bij de voordeur. Entree, hal met meterkast, toiletruimte die eenvoudig is afgewerkt, bergkast en trapopgang. Aan de achterzijde van de woning treffen we de lichte woonkamer met toegang tot het royale balkon met vrij uitzicht.

Komen we weer terug in de woning dan gaan we naar de voorzijde. Hier hebben we de woonkeuken die is voorzien van een eenvoudige keukenopstelling, maar er is voldoende ruimte om je droomkeuken te realiseren. In de keuken zijn er twee bergkasten aanwezig.

3e Verdieping:
Overloop met twee bergkasten. In één van de kasten is de opstelplaats van de cv-ketel. De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is van een goed formaat. Aan de achterzijde zijn er nog twee goede slaapkamers. Uiteraard is er een badkamer die is voorzien van een tweede toilet, wastafel, douchegelegenheid en opstelplaats van de wasmachine.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Netwerk Notarissen te Nieuwegein.
– De servicekosten bedragen circa € 145,24 voor het appartement en € 7,00 voor de berging per maand (prijspeil 11-6-2020).
– Voldoende parkeermogelijkheden.
– De woning dient aan de binnenzijde te worden gemoderniseerd.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden