Nieuwegein – Hoornseschans 68 3432 TM

Ben jij op zoek naar een ruim 3-kamer appartement? Kom dan eens kijken! Het appartement is gelegen op de 2e verdieping in de wijk Fokkesteeg en biedt zowel aan de voor- als achterzijde een vrij uitzicht. Supermarkt en cafetaria bevinden zich in de directe omgeving. Openbaar vervoer en park Oudegein zijn op loopafstand bereikbaar. Zeer centraal ten opzichte van diverse uitvalswegen. Parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Het appartementencomplex beschikt over een lift, een afgesloten entree en daarnaast heeft ieder appartement een eigen berging.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Afgesloten entree met brievenbussen, bellentableau, hal, trapopgang, liftinstallatie en toegang tot de bergingen in de onderbouw.

2e verdieping:
Via de galerij komen we bij de voordeur. Entree met hal, meterkast, intercom en toiletruimte. Ruime woonkamer met aan de voorzijde de eenvoudige open keuken met rechte opstelling. Via de woonkamer is de hoofdslaapkamer van 13,3m2 te bereiken. De badkamer is eveneens eenvoudig maar netjes en voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting en zowel vanuit de hoofdslaapkamer als vanuit de hal bereikbaar. Aan de galerijzijde bevindt zich nog een 2e slaapkamer van 6,3m2.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Lift aanwezig.
– Eigen berging in de onderbouw.
– Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas (m.u.v. voordeur).
– Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Netwerk Notarissen te Nieuwegein.
– De servicekosten bedragen € 122,59 per maand (prijspeil december 2018).
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden