Nieuwegein – Hogerhoeve 33 3438 LJ

In de jonge woonwijk ‘Blokhoeve’ hebben wij dit fantastische herenhuis in verkoop gekregen. De woning is keurig onderhouden en is vorig jaar voorzien van een heerlijke afsluitbare veranda. Daarnaast heeft dit huis een tal van mogelijkheden. Wat dacht je van een praktijkruimte op de begane grond! Misschien heb je wel een hobby waar je extra ruimte voor nodig hebt of heb je een groot gezin. Het kan allemaal aan de Hogerhoeve 33!

De locatie van de woning is ook fijn te noemen. Het bijzondere is dat je zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde vrij uitzicht hebt. Parkeren doe je gewoon voor de deur. Sportfaciliteiten, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen (A2, A12, A27 en A28) bevinden zich in de directe omgeving. En het mooie is nog dat jij binnen enkele minuten fietsen in het bruisende Utrecht bent. Beter kan eigenlijk niet!

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Ruime berging die vanuit buiten bereikbaar is. Entree, hal en meterkast. Vervolgens komen we bij een tweede hal. Hieraan grenst de toiletruimte die is voorzien van een hangcloset en fontein. Aan de voorzijde van de woning komen we de eerste (slaap)kamer tegen. Aan de achterzijde van de woning hebben we een kamer voorzien van een handige pantry. Vanuit deze kamer heb je toegang tot extra (slaap)kamer en geeft het tevens toegang tot de vrij gelegen achtertuin op het zuiden die recent is voorzien van een luxe afsluitbare veranda.

Met een vaste trap komen we op de…..

1e Verdieping:
Een lichte hal met raampartijen. We komen in de woonkamer. Wat een heerlijke ruimte en wat een licht! De woonkamer heeft openslaande deuren met een frans balkon. Aan de voorzijde van de woning vinden we de open keuken. Er staat een nette keukenopstelling die is voorzien van diverse apparatuur zoals een keramische kookplaat, koel-vriescombinatie, oven, magnetron, kokend-waterkraan en uiteraard ontbreekt de vaatwasser niet.

Met de trap komen we op de…….

2e Verdieping:
Overloop en twee ruime slaapkamers aan de achterzijde van de woning. Vervolgens komen we langs de wasruimte. Hier heb je voldoende bergruimte! Tevens vinden we hier de opstelplaats van de wasmachine en de wasdroger en hangt hier de mv-installatie.

Aan de voorzijde van de woning hebben we nog een flinke slaapkamer voorzien van een speels kozijn en vinden we de nette badkamer met douchehoek, ligbad, wastafel met meubel en een hangcloset.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Keurig onderhouden herenhuis met diverse mogelijkheden;
– Parkeren voor de deur;
– Woning gelegen op een vrije locatie en op fietsafstand van Utrecht;
– In 2018 is de afsluitbare veranda aan de woning geplaatst;
– De begane rond is voorzien van een plavuizenvloer;
– Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden