Nieuwegein – Henri Dunantlaan 24 3434 CG

Direct aan de rand en op loopafstand van de oude en sfeervolle dorpskern Vreeswijk ligt deze middenwoning met 4 ruime slaapkamers, een vrijstaande stenen berging, een voortuin en een achtertuin met achterom. Parkeergelegenheid direct voor de deur. Winkels, basisscholen en openbaar vervoer zijn op loopafstand te bereiken. Zeer centraal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen. Kortom de moeite waard om te komen kijken!

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:

Begane grond:
Via de voortuin komen we bij de voordeur. Entree met hal, meterkast, garderobekast en toiletruimte. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde. De dichte en eenvoudige keuken bevindt zich aan de achterzijde. De mogelijkheid bestaat om een open (woon)keuken te creëren waardoor de oppervlakte op de begane grond optisch wordt vergroot. Vanuit de keuken is de achtertuin, circa 9,80m x 6,20m, met berging en achterom te bereiken. De oppervlakte van de woonkamer en keuken bedraagt in totaal circa 40m².

1e verdieping:
Overloop met bergkast. 3 ruime slaapkamers van circa 13,6m², 10,3m² en 9,3m². De badkamer is eenvoudig maar zeer goed onderhouden en voorzien van inloopdouche, ligbad, wastafel en 2e toilet.

2e verdieping:
Ruime overloop met dakraam, wasmachine-/wasdrogeraansluiting (deze aansluitingen zitten tevens in de keuken), wastafel, opstelling combiketel en zonneboiler. Tevens bevindt zich op deze verdieping nog een ruime 4e slaapkamer van circa 10m² met dakraam.

Bijzonderheden:
– Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de
link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden.
– Ruime middenwoning direct aan de rand van de oude dorpskern Vreeswijk.
– Geheel voorzien van kunststof kozijnen met horren.
– De vrijstaande stenen berging is voorzien van elektra.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Open huis van 30 maart 2019, 11:00 tot 15:00

Contactformulier


Plattegronden