Nieuwegein – Graspieper 56 3435 AH

Starters opgelet! Heb jij altijd al op jezelf willen wonen en ben jij niet van rechttoe, rechtaan? Wellicht is dit waar je lang naar op zoek bent! Een speels appartement op de 2e en 3e verdieping welke is gelegen in een kleinschalig en speels complex in de rustige en groene wijk “Doorslag”. De binnenzijde van het appartement is netjes maar eenvoudig afgewerkt. Kenmerkend zijn de lichte woonkamer, het zonnige dakterras, de slaapvide en aparte berging op de begane grond. Voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en het ziekenhuis liggen op enkele minuten lopen. Nieuwsgierig geworden? Kom dan kijken.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Afgesloten entree met bellentableau, postkasten en gemeenschappelijke hal. Vanuit de hal zijn de individuele bergingen, gemeenschappelijke fietsenstalling en het trappenhuis bereikbaar.

2e verdieping:
Entree met hal, intercom en garderobenis. Vervolgens komen we in de ruime woonkamer met dakraam. Wat een hoogte en wat een licht! Je ziet gelijk hoe speels dit appartement is.

Vanuit de woonkamer lopen door naar de keuken. De keuken is voorzien van een U-opstelling met apparatuur. Vanuit de keuken heb je toegang tot het knusse en prettige balkon op het westen met vrij uitzicht. Het balkon is tevens voorzien van een handige bergkast. Naast de keuken treffen de we de badkamer aan welke is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel met meubel.

Middels vaste trap in de woonkamer komen we op de….

3e verdieping:
Open slaapvide met dakraam en diverse mogelijkheden. Aparte bergkast met groepenkast, opstelling boiler en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
– Speels appartement met slaapvide op de 2e en 3e verdieping met zonnig dakterras op het westen en zowel voor als achter een vrij uitzicht.
– Aparte berging op de begane grond met elektra.
– Gemeenschappelijke fietsenberging.
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Notarissen te Nieuwegein.
– De servicekosten bedragen circa € 130,22 voor de woning en € 5,96 voor de berging per maand.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden