Nieuwegein – Graspieper 20 3435 AH

Starters opgelet! Heb jij altijd al op jezelf willen wonen en ben jij niet van rechttoe, rechtaan? Dan hebben wij het ideale appartement voor je in verkoop gekregen. Een appartement dat instapklaar is, een ruime keuken en badkamer heeft een open trap naar de slaapverdieping en de woonkamer heeft een hoge schuine kap. Hoe gaaf is dat!

Daarnaast bevindt dit appartement zich op een charmante locatie. Het appartement is gelegen in een kleinschalig en speels appartementencomplex in de groene wijk Doorslag. Nadat je heerlijk hebt gegeten op je balkon, loop je zo via de achterdeur van het appartementencomplex langs het water voor een avondwandeling. Voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en het ziekenhuis liggen op enkele minuten lopen.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Bellentableau met postvakken, overdekte entree met trappenhuis en toegang naar de bergingen. Lopen we door de gang dan komen we bij het trappenhuis dat toegang geeft tot het fijne appartement.

2e verdieping:
Entree, met hal. Vervolgens komen we in de royale woonkamer. Wat een hoogte en wat een licht! Je ziet gelijk hoe speels dit appartement is.

Vanuit de woonkamer lopen door naar de open keuken. Deze is nu eenvoudig, maar er is voldoende ruimte voor het plaatsen van je droomkeuken. Vanuit de keuken heb je leuk uitzicht op de groenvoorziening aan de achterzijde. De keuken geeft toegang tot het knusse maar prettige balkon met vrij uitzicht. Je zal gaan ervaren dat jij een van de mooiste plekjes van de wijk hebt te pakken!! Het balkon is tevens voorzien van een handige bergkast. Naast de keuken treffen we de eenvoudige badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel en opstelplaats van de wasmachine en wasdroger.

Middels vaste trap in de woonkamer komen we op de….

3e verdieping:
Slaapverdieping. Origineel was het een slaapvide, maar de huidige eigenaren hebben deze dichtgezet waardoor er een afgesloten slaapkamer ontstaat. De slaapkamer is ruim en licht. Kast met meterkast en boiler.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
-Speels startersappartement;
-Gelegen in een groene en prettige woonomgeving;
-Diverse voorzieningen gelegen in de nabije omgeving;
-Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden.
– Servicekosten bedragen € 136,18 per maand en een voorschot van € 50,- per maand (stookkosten).
-Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden