Nieuwegein – Graspieper 14 3435 AH

Wellicht is dit waar je lang naar op zoek bent! Een ruim en fraai appartement op de 1e verdieping welke is gelegen in een kleinschalig en speels complex in de rustige en groene wijk “Doorslag”. De binnenzijde van het appartement is netjes maar eenvoudig afgewerkt. Kenmerkend zijn de lichte woonkamer, het zonnige dakterras met vrij uitzicht op park en waterpartij, maar liefst 3 ruime slaapkamers en een ruime berging op de begane grond. Voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en het ziekenhuis liggen op enkele minuten lopen. Nieuwsgierig geworden? Kom dan kijken.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Afgesloten entree met bellentableau, postkasten en gemeenschappelijke hal. Vanuit de hal zijn de individuele bergingen, gemeenschappelijke fietsenstalling en het trappenhuis bereikbaar.

1e verdieping:
Entree met hal, garderobenis en meterkast met opstelling boiler.
Lichte woonkamer met bergkast, zijraam en deur naar het zonnige dakterras op het zuiden met vrij uitzicht op park en waterpartij. Halfopen eenvoudige keuken. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een pvc-vloer. 2e hal met overloop. 3 ruime slaapkamers waarvan 1 eveneens met toegang tot het dakterras. De badkamer is eenvoudig en voorzien van douche, wastafel, wasmachineaansluiting en dakraam. Aparte toiletruimte.

Bijzonderheden:
– Ruim 4-kamer appartement op de 1e verdieping met zonnig dakterras en fraai uitzicht.
– Aparte berging op de begane grond met elektra.
– Gemeenschappelijke fietsenberging.
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Netwerk Notarissen te Nieuwegein.
– De servicekosten bedragen circa € 171,91 voor de woning en € 11,91 voor de berging per maand en en een voorschot van € 50,- per maand (stookkosten).
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden