Nieuwegein – Graaf Leopoldlaan 24 3434 SK

In een rustige en prettige woonomgeving ligt deze ruime middenwoning met maar liefst 6 kamers, een aangebouwde berging en een zonnige tevens beschutte achtertuin op het westen direct aan waterpartij!
De oude dorpskern Vreeswijk met diverse winkel- en horecagelegenheden ligt op circa 10 minuten loopafstand. Verder ligt de woning zeer centraal ten opzichte van scholen, kinderdagverblijven, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. Parkeergelegenheid bevindt zich in de directe omgeving.
Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Voortuin. Entree met hal, garderobenis, meterkast, toiletruimte, toegang tot de ruime inpandige berging en trapopgang. Lichte en speelse woonkamer, ruim 30m², met houtkachel en deur naar de zonnige en fraaie achtertuin direct aan waterpartij. De nette keuken met L-opstelling en inbouwapparatuur is gelegen aan de voorzijde.

1e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot balkon. Op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, circa 12,5m², 8,5m² en 6m². De badkamer is netjes en voorzien van inloopdouche, wastafel, 2e toilet en designradiator.

2e verdieping:
Overloop met hobbyruimte. Op deze verdieping bevinden zich nog een 2-tal ruime slaapkamers van bijna 13m² en ruim 10m².

Bijzonderheden:
– Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden.
– Ruime middenwoning met maar liefst 6 kamers.
– Fraaie en beschutte achtertuin op het westen direct aan waterpartij.?
– Ruime inpandige berging met elektra, wateraansluiting, vliering en zowel binnendoor als buitenom bereikbaar.
– Verkopers hebben de woning niet feitelijk gebruikt.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden