Nieuwegein – Graaf Anselmdek 3 3434 DP

Bijzonder wonen, dat doe je beslist in deze 3-kamer maisonnette! Je woont aan een verhoogd dek en de indeling van het huis is net even anders dan je gewend bent. Je hebt de beschikking over een speelse woonkamer met halfopen keuken, 2 ruime slaapkamers, een inpandige berging en ook nog eens een ruime tuin. Hoe mooi is dat!

De maisonnette is gelegen in de wijk Fokkesteeg nabij diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, park Oudegein, openbaar vervoer en ook de snelwegen zijn snel te bereiken. Kortom de locatie is ideaal.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
We beginnen bij de 1e Verdieping:
Entree vanaf het “dek”. Hal met meterkast. Vervolgens komen we in de speelse woonkamer die aan het “dek ” is gelegen. Halfopen keuken met een eenvoudige rechte keukenopstelling. Uiteraard is er voldoende ruimte om er je droomkeuken te plaatsen. Lopen we verder dan komen we in een 2e hal met toegang tot de ruime slaapkamer op deze verdieping. Verder treffen we nog een badkamer met douche en wastafel en een aparte toiletruimte. Met de trap kunnen we naar beneden naar de begane grond.

Begane grond:
We komen weer in een halletje die toegang geeft tot de berging met de opstelling van de boiler. Ruime slaapkamer die aan de tuin is gelegen. Trapkast en een aparte (berg)ruimte met de opstelling van de wasmachine en aan het einde van de hal de deur naar de achtertuin. De tuin is gelegen op het oosten waar jij in de vroege uurtjes al heerlijk kunt genieten. Komen we weer terug in de hal dan lopen we langs de aparte.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Sutter Kars Netwerk Notarissen te Nieuwegein.
– De servicekosten bedragen circa € 65,18 per maand.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden