Nieuwegein – Graaf Anselmdek 25 3434 DP

Dat is leuk gedaan met dat ‘dek’. Het lijkt net een verhoogd dorpje waaronder je kunt parkeren. In de wijk Fokkesteeg hebben wij deze ruime 3-kamer maisonnette op de 2e en 3e verdieping met balkon in verkoop gekregen.

Door de ligging nabij het oude dorp Vreeswijk, park Oudegein, openbaar vervoer, diverse uitvalswegen en het grootschalige winkelcentrum van Nieuwegein is de locatie goed te noemen.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Kom jij hier wonen?

Indeling:
Begane grond:
Berging. Lopen we vervolgens de trap op dan komen we bij het bijzondere dek. Aan dit dek zijn de diverse opgangen van de maisonnettewoningen gelegen.

2e verdieping:
Eigen entree welke vanaf het ‘dek’ te bereiken is met de trap. Hal met meterkast, toiletruimte met fonteintje en trapopgang naar de derde verdieping. Woonkamer met bergkast en deur naar het balkon op het oosten die ook is voorzien van een bergkast. De eenvoudige keuken ligt aan de voorzijde.

3e verdieping:
Overloop. Op deze verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 met dakkapel en 1 met dakramen. De badkamer is eenvoudig en voorzien van douchegelegenheid, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Notaris ter keuze verkoper, Sutter|Kars Netwerk Notarissen te Nieuwegein.
– De servicekosten bedragen circa € 74,47 per maand (prijspeil 2019).
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden