Nieuwegein – Gildehuisdrift 29 3436 CB

Aan de rand van Batau-Zuid ligt deze ruime hoekmaisonnette. De woning is gelegen op de 1e, 2e en 3e verdieping met zonnige loggia op het oosten en aparte berging op de begane grond. Sterke punten zijn het vrije uitzicht aan de voorzijde en zijkant op groenstrook en waterpartij, de beschikking over 4 slaapkamers en de centrale ligging. Winkelcentrum “Muntplein”, openbaar vervoer, basisscholen en park liggen namelijk op enkele minuten loopstand. Nieuwsgierig geworden? Kom dan kijken!

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Open trapopgang met postkasten en toegang naar bordes.

1e verdieping:
Entree met hal, meterkast en toiletruimte. Overloop met trapkast. 3 slaapkamers, respectievelijk 12,7m², 9,1m² en 9,1m². Eenvoudige badkamer met ligbad, wastafel en wasmachine-/wasdrogeraansluiting.

2e verdieping:
Ruime woonkamer van circa 35m² met zijraam en hoog plafond. Nette keuken met rechte opstelling en inbouwapparatuur. Via de keuken is de zonnige loggia op het oosten met vrij uitzicht op groenstrook en waterpartij bereikbaar. Deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

3e verdieping:
Ruime en lichte hobby-/werkruimte van circa 19m² met opstelling combiketel. Mogelijkheid voor een extra kamer.

Bijzonderheden:
– Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden.
– Ruime hoekmaisonnette met zonnige loggia op het oosten met vrij uitzicht op groenstrook en waterpartij.
– Vrijstaande stenen berging op de begane grond.
– De servicekosten bedragen € 100,95 per maand, inclusief opstal- en glasverzekering en reservering groot onderhoud.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden