Nieuwegein – Gildehuisdrift 28 3436 CB

Aan de rand van Batau-Zuid ligt deze ruime maisonnette. De woning is gelegen op de 1e, 2e en 3e verdieping met zonnige loggia op het oosten en aparte berging op de begane grond. Sterke punten zijn het vrije uitzicht aan de voorzijde op groenstrook en waterpartij, de beschikking over 4 slaapkamers en de centrale ligging. Winkelcentrum “Muntplein”, openbaar vervoer en park liggen namelijk op enkele minuten loopstand. Nieuwsgierig geworden? Kom dan kijken!

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Open trapopgang met postkasten en toegang naar bordes.

1e verdieping:
Entree met hal, meterkast en toiletruimte. Overloop met trapkast. 3 slaapkamers, respectievelijk 12,7m², 9,1m² en 9,1m². Eenvoudige badkamer met douchehoek, wastafel en wasmachineaansluiting.

2e verdieping:
Ruime woonkamer van circa 35m². Eenvoudige keuken met rechte opstelling. Via de keuken is de zonnige loggia op het oosten met vrij uitzicht op groenstrook en waterpartij bereikbaar.

3e verdieping:
Overloop met opstelling combiketel en extra bergruimte. Royale slaap-/werkkamer van bijna 20m².

Bijzonderheden:
– Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden.
– Ruime maisonnette woning met zonnige loggia op het oosten met vrij uitzicht op groenstrook en waterpartij.
– De woning dient intern te worden gemoderniseerd.
– Grotendeels voorzien van houten vloer.
– Vrijstaande stenen berging op de begane grond.
– De servicekosten zijn € 100,95 per maand.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden