Nieuwegein – Getijdemonde 25 3434 KB

Aan de Getijdemonde hebben wij een leuk en speels 3-kamer appartement op de begane grond in verkoop gekregen. Het appartement heeft een fijne woonkamer, twee slaapkamers en ook nog eens en heerlijke tuin! Tevens is er nog een separate berging aanwezig. Aan de binnenzijde kan het appartement wel wat modernisering gebruiken, maar als je deze klus hebt geklaard heb je echt een fijne stek die ook nog eens helemaal naar je wensen is afgewerkt. Hoe fijn is dat!

De locatie van het appartement is goed te noemen. Je bent zo op de A2 en de winkels en het openbaar vervoer zijn op korte afstand gelegen. En wil je een mooie wandeling maken, je staat zo op de Lekdijk waar je heerlijk de wind door je haren kunt laten waaien.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Via een afgesloten entree met bellenbord, postvakken en meterkast kom je bij de entree van het appartement.

Begane grond:
Entree, hal en gaan we rechtsaf dan komen we in de woonkamer die overgaat in de open keuken. Hier staat nu een eenvoudige keukenopstelling maar er is voldoende ruimte om je droomkeuken te realiseren.

Vanuit de woonkamer kan je naar de fijne achtertuin die is gelegen op de zuidoosten. Hier kan je je eigen oase creëren en heerlijk genieten van al het moois dat de zon je te bieden heeft. Komen we weer terug in de woonkamer dan kan je naar de speelse kamer die voor vele doeleinden in geschikt. Deze kamer is zowel aan de voor als aan de achterzijde voorzien van een raampartij.

Via de hal komen we bij de badkamer. Deze is extra ruim omdat de toiletruimte bij deze badkamer is gevoegd. De badkamer is eenvoudig afgewerkt en voorzien van wastafel, douchegelegenheid, toilet en opstelplaats van de wasmachine. Aan de voorzijde van het appartement is nog een ruime slaapkamer gelegen.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden.
– De servicekosten bedragen circa € 84,88 per maand voor het appartement en € 4,72 per maand voor de berging.
– Verkoper heeft de woning nooit zelf bewoond.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden