Nieuwegein – Getijdemonde 14 3434 KA

Starters opgelet! In het gewilde Nieuwegein-Zuid hebben wij een leuk appartement in verkoop gekregen. Het appartement ligt op de 1e verdieping en heeft een ruime en lichte woonkamer met zonnige loggia, een open keuken en 2 ruime slaapkamers. Op de begane grond beschik je ook nog over een eigen berging voor het stallen van je fiets en andere spullen. Kortom, ruimte genoeg!

Dan hebben we het nog niet gehad over de locatie. Heb je zin om lekker uit te waaien dan sta je zo op de Lekboulevard voor een mooie wandeling. Winkels, sneltram en de oprit naar de A2 zijn op steenworpafstand gelegen en het charmante oude dorp van Vreeswijk ligt op fietsafstand. Wil je het grootser opzoeken dan ben je met een paar minuten met de auto op het grootschalige winkelcentrum Cityplaza.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Bellentableau met postkasten. Afgesloten portiek met trapopgang.

1e verdieping:
Entree met hal waaraan alle vertrekken zijn gelegen. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. Deze ruimte is lekker licht door de vele raampartijen. Vanuit de woonkamer kunnen we naar de zonnige loggia. Hier kan je uren genieten van de zon omdat het balkon is gelegen op het gunstige zuiden! Als we weer terug in de woonkamer komen kunnen we in één vloeiende beweging door naar de open keuken. Hier staat nu een eenvoudig keukenblok, maar er is voldoende ruimte voor het plaatsen van jouw droomkeuken!

Vanuit de hal zijn de 2 slaapkamers bereikbaar. De grootste van ruim 14m² is gelegen aan de voorzijde. De andere slaapkamer van circa 8m² ligt aan de achterzijde en biedt tevens toegang tot de loggia. De eenvoudige badkamer is voorzien van douchehoek, wastafel en wasmachineopstelling. Aparte toiletruimte.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Notaris ter keuze verkoper, Dijkstra|Sutter Netwerk Notarissen te Nieuwegein.
– De servicekosten bedragen circa € 58,25 per maand voor het appartement en € 4,48 per maand voor de berging.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden