Nieuwegein – Getijdemonde 12 3434 KA

Starters opgelet! In het gewilde Nieuwegein-Zuid hebben wij een leuk appartement in verkoop gekregen. Het appartement heeft een ruime lichte woonkamer met een royale dakterras op de derde verdieping, tevens bovenste woonlaag, een open keuken en telt maar liefst twee royale slaapkamers. Kortom, ruimte genoeg en parkeergelegenheid direct voor de deur.

Dan hebben we het nog gehad over de locatie. Heb je zin om lekker uit te waaien dan sta je zo op de Lekboulevard voor een mooie wandeling. Winkels en de oprit naar de A2 zijn op steenworpafstand gelegen en het charmante oude dorp van Vreeswijk ligt op fietsafstand. Wil je het grootser opzoeken dan ben je met een paar minuten met de auto op het vernieuwde winkelcentrum City.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Afgesloten portiek met brievenbussen en trapopgang.

3e Verdieping:
Entree/hal met toiletruimte voorzien van fonteintje, badkamer met douchehoek, wastafel en wasmachineaansluiting en toegang naar het ruime dakterras gelegen op het zuidoosten. Sfeervolle woonkamer met halfopen keuken voorzien van standaard hoekopstelling. Twee ruime slaapkamers, waarvan er één aan de voorzijde en één aan de achterzijde is gesitueerd. Via een vlizotrap is er ook nog een extra vliering bereikbaar.

4e Verdieping:
Extra bergvliering.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Sutter Kars Netwerk Notarissen te Nieuwegein.
– De servicekosten bedragen circa € 103,04,= per maand.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden