Nieuwegein – Elandweide 115 3437 CP

Deze ruime eindwoning met een woonoppervlakte van 126m2 is echt uniek in zijn soort! De ligging is lekker vrij, de woning is licht en heeft een zonnige achtertuin op het zuidwesten. Aan de binnenzijde moet je nog wel aan de slag. Maar als je deze klus aangaat heb je intern een volledig nieuwe woning die ook nog eens naar jouw smaak is ingericht!

De ligging van de woning is prettig. In een kindvriendelijke woonomgeving, nabij scholen, winkels en openbaar vervoer. De snelwegen zijn eenvoudig te bereiken en binnen enkele minuten sta je in het vernieuwde stadshart van Nieuwegein.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Via de voortuin kom je bij de voordeur. Entree met ruime hal, trapopgang, meterkast, toiletruimte en toegang tot de inpandige berging. Tuingerichte woonkamer, circa 32.5m2, met bergkast en deur naar de zonnige achtertuin op het zuidwesten.

De halfopen keuken is gesitueerd aan de voorzijde. De keukeninrichting die er nu staat is eenvoudig, maar er is volop ruimte om hier jouw droomkeuken te laten plaatsen. In de keuken bevindt zich nog een vaste bergkast.

1e verdieping:
Ruime overloop. 3 Ruime slaapkamers van respectievelijk 16m2, 10m2 en 9m2. 2 Van de slaapkamers zijn aan de achterzijde van de woning gelegen. De andere, tevens grootste slaapkamer, is aan de voorzijde gesitueerd. Verder vinden we op deze etage nog de inpandige badkamer. Ook deze ruimte is eenvoudig afgewerkt en voorzien van douchehoek, vaste wastafel, 2e toilet en aansluiting voor de wasmachine.

2e verdieping:
Overloop met opstelplaats van de cv-combiketel (Intergas 2011) en toegang tot het zonnige dakterras van circa 10m2. Op deze verdieping bevindt zich nog een 4e slaapkamer van ruim 14m2.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Netwerk Notarissen te Nieuwegein.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden