Nieuwegein – Deventerschans 51 3432 CR

In de rustige, ruim opgezette woonomgeving van Nieuwegein-Zuid ligt deze keurig onderhouden tussenwoning met diepe tuin, ca.11m op het westen. De tuin biedt veel privacy en heeft achter in de tuin een stenen berging met achterom. De woning is op de 1e verdieping aan de voorzijde voorzien van een dakkapel. De woning is gesitueerd in de nabijheid het Merwedekanaal, oud-Vreeswijk en diverse uitvalswegen naar snelwegen.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast. Ruime woonkamer met parketvloer en trapkast. Half open keuken aan de achterzijde met keurige inrichting. Via de keuken bereikt je de diepe achtertuin op het westen met achterom en vrijstaande stenen berging. 2e hal en toiletruimte en trapopgang naar de 1e verdieping.

1e Verdieping:
Overloop met toegang naar 3 ruime slaapkamers van respectievelijk ca. 15,8 m2, 12,2 m2 en 9,2 m2. Nette badkamer met douche, 2e toilet en vaste wastafel.

2e Verdieping:
Voorzolder met bergruimte, wasmachine aansluiting en toegang naar de 4e slaapkamer. De slaapkamer is aan de achterzijde voorzien van een dakraam.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Notarissen te Nieuwegein.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden