Nieuwegein – Bartokstraat 60 3438 XG

Op zoek naar een ruime en goed onderhouden eindwoning op een vriendelijke locatie in de wijk Zuilenstein? Ondanks de eenvoudige afwerking beschikt deze woning over 3 goede slaapkamers, een zonnige achtertuin op het westen met achterom en berging. Daarnaast is de ligging zeer centraal. Winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen bevinden zich in de directe omgeving. Nieuwsgierig geworden?

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Via de voortuin komen we bij de voordeur. Entree met hal en toiletruimte. De woonkamer met open trapopgang bevindt zich aan de voorzijde. De eenvoudige (eet)keuken is gelegen aan de achterzijde. Vanuit de keuken is zonnige achtertuin, circa 9.90m x 5.00m, op het westen en de stenen berging te bereiken.

1e verdieping:
Ruime overloop. Op deze verdieping bevinden zich 2 royale slaapkamers, respectievelijk 13,4m2, 12,7m2. De badkamer is voorzien van douche, wastafel, 2e toilet en wasmachineaansluiting.

2e verdieping:
Ruime overloop met opstelling combiketel en extra bergruimte. Op deze verdieping bevindt zich nog een royale slaapkamer van ruim 16m2 met dakraam en wastafel.

Bijzonderheden:
– Ruime vrijstaande stenen berging met elektra.
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Notarissen te Nieuwegein.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden