Nieuwegein – Asterstraat 2 3434 HT

Op zoek naar een ruime en goed onderhouden hoekwoning? Kom dan beslist kijken! Deze woning beschikt onder meer over 4 ruime slaapkamers, een vrijstaande stenen berging aan de achterzijde en een royale achtertuin op het westen met achterom.

Gelegen in de geliefde en kindvriendelijke woonwijk Zandveld. Daarnaast is de woning bijzonder gunstig gelegen ten opzichte van diverse winkelcentra, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen. Het oude sfeervolle centrum van Vreeswijk is op fietsafstand bereikbaar.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Voortuin. Entree met hal, meterkast en toiletruimte. Ruime Z-vormige woonkamer met zijraam, houten vloer en open trapopgang naar de 1e verdieping. Dichte en luxe keuken met L-opstelling en inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de royale en zonnige achtertuin op het westen en vrijstaande stenen berging.

1e verdieping:
Overloop. Op deze verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met zijraam. De badkamer is eenvoudig en voorzien van douche, wastafel en 2e toilet.

2e verdieping:
Overloop met wasmachineaansluiting, opstelling combiketel en extra bergruimte. Ruime 4e slaapkamer met dakraam en tevens extra bergruimte.

Bijzonderheden:
– Ruime 5-kamer hoekwoning met royale en zonnige achtertuin en vrijstaande berging.
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Notarissen te Nieuwegein.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief.
– De vloeren zijn van het type kwaaitaal. De vloer wordt in opdracht van verkoper gekeurd, zodra het rapport aanwezig is, is het rapport ter inzage.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden