Nieuwegein – Anjerhof 70 3434 HS

Ben jij op zoek naar een ruime middenwoning met maar liefst 5 slaapkamers? Kom dan kijken! Deze woning is gesitueerd in de rustige, groene en kindvriendelijke wijk Hoogzandveld en op enkele minuten fietsafstand van de oude en sfeervolle dorpskern Vreeswijk. De woning beschikt onder meer over 2 dakkapellen, een vrijstaande stenen berging, een voortuin en een achtertuin met veel privacy en achterom. De achterzijde van de woning grenst aan de Rietput waar je heerlijk kunt wandelen.

Winkelcentrum Hoogzandveld, basisscholen en openbaar vervoer bevinden zich in de directe omgeving. Tevens is de woning zeer centraal gelegen ten opzichte van uitvalswegen.

Je kunt deze woning bekijken op de unieke website anjerhof70.nl

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Via de verzorgde voortuin komen we bij de voordeur. Entree met hal, meterkast/garderobekast en toiletruimte. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde. De dichte en eenvoudige keuken bevindt zich aan de achterzijde. De mogelijkheid bestaat om een open (woon)keuken te creëren waardoor de oppervlakte op de begane grond optisch wordt vergroot. Vanuit de keuken is de ruime en verzorgde achtertuin, circa 10,90m x 5,30m, met berging en achterom te bereiken. De achtertuin ligt zeer vrij waardoor je heerlijk kunt genieten van je privacy. De oppervlakte van de woonkamer en keuken bedraagt in totaal circa 40m².

1e verdieping:
Overloop. 3 ruime slaapkamers van circa 12m², 11m² en 9,5m². Eenvoudige badkamer voorzien van douche, wastafel, 2e toilet en raam.

2e verdieping:
Ruime overloop met dakkapel, mogelijkheid voor wasmachine-/wasdrogeropstelling en extra bergruimte. Op deze verdieping bevinden zich nog een 2-tal slaapkamers, beiden circa 10m² en voorzien van dakkapel.

Bijzonderheden:
– Ruime middenwoning met maar liefst 5 slaapkamers en achtertuin met veel privacy.
– Vrijstaande stenen berging met elektra.
– De woning heeft een eenvoudig afwerkniveau maar biedt tal van mogelijkheden om je eigen sfeer te creëren.
– Verkoper heeft de woning niet feitelijk gebruikt. De woning wordt in de huidige staat opgeleverd. Verkoper acht zich niet aansprakelijk voor de aanwezigheid van en de eventuele gebreken aan de achtergebleven roerende zaken.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden