Leersum – Gaspeldoornlaan 13 3956 DN

In alle rust wonen aan de voet van Utrechtse Heuvelrug
Bezichtigen? Download de brochure om in te schrijven.

Adres: Gaspeldoorn 13 te Leersum
Huurprijs: € 1.400,-
Servicekosten: € 92,10
Woonoppervlakte: 157 m2
Loggia: oosten
Parkeren: openbaar

Afmetingen
Woonkamer: circa 41,89 m2
Keuken: circa 17,78 m2
Slaapkamer 1: circa 20,19 m2
Slaapkamer 2: circa 13,32 m2
Badkamer: circa 8,46 m2
Berging: circa 13,32 m2
Loggia: circa 8,66 m2

Bijzonderheden:
– badkamer met bad, douche en wastafel
– unieke locatie met vrij uitzicht
– aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug
– veel voorzieningen zowel te voet als per fiets bereikbaar

Bosrijk wonen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug
Leersum is een prachtig dorp gelegen in de provincie Utrecht, gemeente Utrechtse Heuvelrug. Naast de prachtige natuur, talloze landgoederen, heuvelachtige bossen, kastelen, musea, buitenplaatsen en evenementen van de Utrechtse Heuvelrug, kan je hier ook prachtig wonen. Een oase van rust, net buiten de Randstad. Winkels, basisscholen en kinderopvang zijn op loop- of fietsafstand gelegen.

De Keiheuvel
Een mooi wooncomplex met 26 huurwoningen die regelmatig beschikbaar komen. Alle woningen zijn voorzien van eigen buitenruimte, luxe keuken en ruime badkamer. De woningen zijn onderverdeeld in appartementen en drive-in woningen. De oppervlakte variëren van 96 m2 t/m 254 m2. De drive-in woningen hebben allen een eigen garage. Rondom het complex zijn voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar. Een meerderheid van de woningen beschikt over een berging op de begane grond.

Leersum
Aan de provinciale weg staat de oude hervormde Kerk uit circa 1500. Naast de kerk staat de herberg “King William” uit 1690. Stadhouder Willem III zou hier in 1697 hebben gelogeerd. Leersum is door het bosrijke karakter en de ligging aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug een geliefd vakantieoord. Het Leersumse Veld is een prachtig wandelgebied en als het ’s winters flink vriest, is het heerlijk schaatsen op de Leersumse Plassen. Elk jaar is er in augustus een groot bloemencorso.

Utrechtse Heuvelrug
In de gemeente Utrechtse Heuvelrug (Amerongen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Maarn, Maarsbergen en Overberg) komen actie, ontspanning en natuur samen. Wandel of fiets door het schitterende landschap van bossen en heideterreinen langs indrukwekkende kastelen en landgoederen. Beleef één van de vele evenementen en ontdek de authentieke dorpen waar je een graag geziene gast bent voor een hapje of een drankje. De gastvrijheid van de inwoners is overal even groot. Word jij ook een inwoner van deze prachtige gemeente?

Contactformulier

Plattegronden