IJsselstein – Oudstraat 5 3404 HB

Prachtig wonen in Zenderpark IJsselstein.
Download het inschrijfformulier/brochure om in te schrijven.

Adres : Oudstraat 5 in IJsselstein
Huurprijs : € 950,-
Woonoppervlakte : 120 m2
Parkeerplaats : openbaar

Afmetingen
Woonkamer: circa 28,66 m2
Keuken: circa 12.10 m2
Slaapkamer 1: circa 20,11 m2
Badkamer: circa 5.20 m2
Bergruimte: circa 3,13 m2
Toilet: circa 1,19 m2
Zolder: circa 23,14 m2

Bijzonderheden
– achtertuin met houten berging
– warmte terugwinningssysteem
– koken op gas
– groene en waterrijke omgeving
– houtskeletbouw – methode

foto’s zijn van een modelwoning en kunnen afwijken

Huren in IJsselstein.
Duurzaam en veelzijdig. Dat is kenmerkend voor Zenderpark, een wijk die bekend staat om de aandacht voor milieu en duurzaamheid. De directe woonomgeving is groen door diverse sport- en recreatieparken en de uiterwaarden.

Hout in zicht
Deze driekamerwoning heeft een ruime woonkamer met woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur. De woonkamer is uniek door een speelse hoge vide en daarboven een blank houten plafond. Dit geeft de woningen een warme uitstraling. De tweede verdieping beschikt over één slaapkamer en een badkamer met bad, separate douche, toilet en wastafel. De derde verdieping doet denken aan een ouderwetse zolderkamer, ideaal als extra logeerplek of speelruimte voor de (klein)kinderen.

Warm en sfeervol
Deze 14 huurhuizen in de Oudstraat zijn van hout opgetrokken woningen. De buitengevels en plafonds bestaan uit houten delen. Dit zorgt voor een warme en sfeervolle uitstraling in en rondom de woning. Door de van licht- naar donkerkleurig verspringende voorgevels en houten vlonders bij de voordeur, doet deze straat speels aan. Alle woningen hebben een tuin met een terras en een houten berging voor de fiets of tuinmeubilair. De tuin wordt afgeschermd door een hoge heg, waardoor er voldoende privacy is. Parkeren kan bij de eigen woning. Voor bezoekers zijn er parkeervakken in het midden van de straat.

Groen en toch bereikbaar
De wijk IJsselstein-Zuid/ Zenderpark ligt tussen het historische centrum van IJsselstein – de Baroniestad – en de uiterwaarden van de IJssel. In ’97 is de wijk uitgeroepen tot zonneboilerstad, alle 14 woningen zijn aangesloten op zonneboilers. Ook zijn de huizen voorzien van dubbele beglazing en extra geïsoleerd. In de wijk wordt zuinig met water omgesprongen; regenwater wordt apart opgevangen en weer hergebruikt in eigen woonomgeving. In en rondom de wijk zijn er veel groenvoorzieningen. Aan sport- en recreatieruimte dus geen gebrek. Zo leent het Hogebiezenpark zich goed voor een flinke wandeling en de Lopikerwaard is een heerlijk gebied voor een fietstocht met picknick. Voor de boodschappen of het bekijken van fraaie monumenten zoals de Waag, het oude Stadhuis, de Kasteeltoren en de Korenmolen, is het historische centrum van IJsselstein een goede uitvalsbasis. Zenderpark-Zuid is via de A2 en A12 goed bereikbaar. Utrecht centrum is binnen een half uur bereikbaar met een snelle bus- en sneltramverbinding, ideaal voor een dagje winkelen.

Wonen in een sfeervolle houten woning in een duurzame wijk.

Contactformulier


Plattegronden