Houten – Kokermolen 22 3994 DH

Nieuwbouwappartement in Houten!
Wil jij kans maken om dit luxe appartement te huren? Download de brochure om in te schrijven.

Adres: Kokermolen 22 te Houten
Huurprijs: € 1.050,-
Servicekosten: € 40,-
Oppervlakte: 84,7 m2
Parkeren: openbaar

Afmetingen:
Woonkamer / keuken: circa 39,8 m2
Balkon: circa 8 m2
Slaapkamer 1: circa 13,8 m2
Slaapkamer 2: circa 7,8 m2
Badkamer: circa 5,6 m2
Bering: circa 5,1 m2

Bijzonderheden:
– Luxe keuken met ATAG inbouwapparatuur; combimagnetron, inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvak, wandafzuigkap
– Moderne badkamer met sanitair van o.a. Villeroy & Boch en Grohe
– Zonnig balkon op het westen
– Volledig gasloos en voorzien van vloerverwarming
– Inpandige berging en een berging op de begane grond

’t Bovenhuys ligt op een voormalige kantoorlocatie aan de Kokermolen in de wijk Molenzoom in Houten. Het vijf lagen tellende complex biedt plaats voor 36 twee- en driekamerappartementen. Alle woningen zijn volledig gasloos en voorzien van goede isolatie en HR++ glas. Ontzettend duurzaam, dus helemaal van nu!)

De woningen zijn luxe door het hoge afwerkingsniveau en voorzien van o.a. vloerverwarming. De complete keuken is voorzien van de nieuwste ATAG-inbouwapparatuur (combimagnetron, inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvak). Ook de badkamer is luxe en modern ingericht met sanitair van o.a. Villeroy & Boch en Grohe. We zeggen niet voor niets, het is goed huren in Houten!

‘t Bovenhuys
Waar ooit de medewerkers aan het eind van de werkdag de deur achter zich dichttrokken, stap jij juist dan je balkon op. Wijntje erbij, nog even genieten, met het centrum van Houten om de hoek. Hier wonen is heerlijk. Waarom? Omdat Houten groen, rustig en kindvriendelijk is. Je zit dicht bij de Lek en bent omringd door prachtige natuur. De perfecte omgeving om te wandelen, fietsen en varen. Maar ook supermarkten, cultuurcentra, terrasjes en restaurants zijn binnen handbereik. Kortom, er is van alles te beleven. Jong en oud voelt zich al snel thuis in Houten.

Op de fiets door Houten
Kom je Houten binnen, dan merk je al snel dat er veel aandacht voor fietsers en voetgangers is. Brede fietspaden, fietstunnels en prachtige fietsroutes. Scholen liggen allemaal aan een fietsroute en werkgelegenheden zijn goed met de fiets te bereiken. Wat ook op fietsafstand ligt is Utrecht. Maar wanneer je liever met het openbaar vervoer gaat, elk kwartier vertrekt er een trein naar Utrecht. Kies je voor de auto? Dan bevind je je binnen 20 minuten in hartje centrum.

Contactformulier

Plattegronden