Hoogland – Steenhouwerstraat 15 3828 XD

Ruime 2/1 kap woning in de rustige wijk De Ham.
Inschrijven? Download de brochure/inschrijfformulier om in te schrijven.

Adres : Steenhouwerstraat 15
Huurprijs : € 1.210,-
Woonoppervlakte : 139 m²
Parkeerplaats : garage

Afmetingen
Woonkamer : circa 43 m2
Keuken : circa 8 m2
Garage : circa 14 m2
Slaapkamer 1 : circa 12 m2
Slaapkamer 2 : circa 10 m2
Slaapkamer 3 : circa 9 m2
Badkamer : circa 5 m2
Zolder : circa 29 m2

Bijzonderheden:
– Ruime 2/1 kap
– Voor- en achtertuin met berging
– Groene en vriendelijke wijk
– Voorzieningen in de buurt
– Nabij uitvalswegen en OV

Comfortabele woningen in rustige en groene wijk
Een geborgen, vriendelijke sfeer. Dat is kenmerkend voor de wijk De Ham. Prettig wonen in een rustige buurt met aandacht voor groen en elkaar. Wijkwinkelcentrum Kraailandhof ligt op loopafstand. Handig voor de dagelijkse boodschappen bij de supermarkt, bakker of drogist. Voor een dagje winkelen is Amersfoort een aanrader.

Ruim en licht wonen
Deze drielaagse woningen staan bekend om hun ruimte. De eengezinswoningen en ruimere 2-onder-1-kap woningen, zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Allen standaard voorzien van lichte en grote woonkamers met uitzicht op de achtertuin. De eengezinswoning heeft een open leefkeuken, de 2-onder-1-kap woning biedt vanuit een gesloten keuken toegang tot een garage. De tweede verdieping telt drie slaapkamers en een badkamer met toilet, wastafel, ligbad en een separate douche. Een ruime zolderetage is ideaal als was-en droogruimte, of als extra slaapplek.

Gemoedelijk en groen
Deze 58 woningen liggen in De Ham. Een wijk uit de jaren negentig, die gemoedelijk en ruim oogt. Grote bomen, beplanting en brede straten creëren een vriendelijke leefomgeving. Ook rondom het huis is er veel leefruimte. Naast een ruime achtertuin, hebben alle woningen ook een voortuin. Elk huis beschikt aanvullend over een eigen berging of garage. De straten zijn rustig, waardoor kinderen veilig buiten kunnen spelen. Parkeren kan volop in de wijk, ook direct voor de deur in ruime parkeervakken.

Rustig, maar goed bereikbaar
De Ham was ooit een plattelandsgemeente, maar maakt tegenwoordig deel uit van de stad Amersfoort. Het is een rustige woonomgeving met veel groen in en rondom de wijk. Wijkwinkelcentrum Kraailandhof ligt op fietsafstand van de woningen, handig voor de dagelijkse boodschappen bij de bakker, slager, bloemist of drogist. Sporten en recreëren kan volop in de nabije omgeving, zoals op de sportvelden, in de sporthal of zwembad. Of maak een wandeling naar Stadspark Schothorst. De bereikbaarheid van de wijk is goed, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Zo is de historische binnenstad van Amersfoort met grachten, gezellige terrassen en winkelstraat ‘de Langestraat’ binnen twintig minuten bereikbaar. Ook uitvalswegen richting Utrecht of Amsterdam liggen nabij, zoals de A1 en A28.

De Ham | Hoogland
Ambachtlaan 63-109, Koperslagerlaan 1-31, Schrijnwerkerlaan 21-31, Steenhouwerstraat 13-28
58 woningen
Oppervlakte woning: 97-139 m² (afhankelijk van type)

‘Prettig wonen in een rustige buurt met aandacht voor groen en elkaar’

Contactformulier

Plattegronden