Everdingen – Tienhovenseweg 4 4121 KS

Landelijk en rustig wonen op een fraaie locatie maar toch centraal? Wellicht is dit dan de woning waar je naar op zoek bent. Deze multifunctionele vrijstaande woning is gelegen op een royaal perceel van maar liefst 1140m²! Kenmerkend zijn het vrije uitzicht over de landerijen aan zowel de voor- als achterzijde, de ruime parkeergelegenheid op eigen terrein, de ruime garage en de aanwezigheid van een dubbele schuur welke geschikt zijn voor meerdere doeleinden. Het casco van de woning verkeert in een goede conditie, de binnenzijde van de woning dient nog wel een klus te gebruiken. Nieuwsgierig geworden? Kom dan kijken!

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling
Begane grond:
Entree met hal, meterkast en toiletruimte. Lichte doorzon woonkamer met zijraam en zowel voor als achter vrij uitzicht. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de dichte eetkeuken. De keuken is netjes en voorzien van rechte opstelling met inbouwapparatuur. De badkamer ligt direct naast de keuken en is voorzien van een douchecabine, wastafel met meubel en designradiator. Op deze woonlaag is tevens nog een werkkamer aanwezig. Buitenom bevindt zich de aangebouwde bijkeuken met elektra en wateraansluiting.

1e verdieping:
Ruime overloop met dakraam, veel bergruimte en opstelling combiketel. Op deze verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers waarvan er 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde is
gelegen.

Bijzonderheden:
-Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden.
– Landelijk en rustig gelegen vrijstaand woonhuis op een royaal perceel.
– Het perceel is afgesloten door middel van een elektrisch toegangshek.
– Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.
– De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas (m.u.v. voordeur en toiletruimte)
– Aansluiting voor openhaard aanwezig.
– De ruim garage is voorzien van elektra (krachtstroom) en aansluiting voor witgoedapparatuur.
– Dubbele vrijstaande schuur.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden