Culemborg – Spaarneweg 21 4105 GP

Bent u op zoek naar een woning met slaap-/werkkamer en badkamer op de begane grond? Dan is dit wellicht de geschikte woning voor u! De voorzijde van deze woning biedt uitzicht op een groenvoorziening. Daarnaast beschikt de woning onder meer over een parkeerplaats op eigen terrein, een achtertuin op het noorden met achterom en vrijstaande stenen berging.

Indeling:
Begane grond:
Entree met hal, meterkast, toiletruimte, trapkast en trapopgang naar de 1e verdieping. Ruime woonkamer met zijraam, gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De nette open keuken met rechte opstelling en inbouwapparatuur ligt aan de achterzijde van de woning. Via de keuken is de achtertuin bereikbaar. Tevens is aan de achterzijde een slaapkamer van circa 11m² met aansluitend een badkamer gesitueerd. De eenvoudige badkamer is voorzien van een douchebak, wastafel en wasmachineaansluiting. De oppervlakte van de woonkamer en keuken bedragen tezamen ruim 35m².

1e Verdieping:
Overloop met luik naar bergvliering. Aparte bergkast met opstelling combiketel. De ruime ouderslaapkamer van circa 16m² bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een brede dakkapel. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een slaapkamer van circa 10,5m², met dakraam. De 2e badkamer is ruim en voorzien van een ligbad, wastafel en 2e toilet.

Bijzonderheden:
– Het betreft een voormalige huurwoning.
– Vrijstaande stenen berging is voorzien van elektra.
– Begane grond voorzien van een lamelparketvloer (m.u.v. slaapkamer).
– 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.
– Notaris ter keuze verkoper.
-De woning wordt in de huidige staat opgeleverd. De verkoper acht zich niet aansprakelijk voor de aanwezigheid van en de eventuele gebreken aan de achtergebleven roerende zaken.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Kaart & Streetview

Plattegronden