Utrecht – Texel 155 3524 AT

Starters opgelet: Dit mooie startersappartement kan van jou zijn! De knusse woning is ideaal voor een één- of tweepersoon huishouden.

Het appartement ligt in de groene, ruim opgezette en populaire woonwijk Lunetten, vlakbij het Beatrixpark en op loopafstand van winkels, zwembad, NS-station en uitvalswegen. Het universiteitsterrein “De Uithof“ en het gezellige centrum van Utrecht liggen op fietsafstand. In de wijk is genoeg (gratis) parkeergelegenheid, maar je hebt ook nog je eigen parkeerplaats in de onderbouw van het complex. Daarnaast kan je gebruik maken van een gezamenlijke fietsenberging.
Kortom: zeer geschikt voor een starter en natuurlijk ouders, welke een appartement kopen voor de (studerende) dochter of zoon.

Indeling:
Begane grond:
Afgesloten portiek met postkasten en intercominstallatie. Trapopgang en toegang naar de bergingen en parkeerplaatsen.

3e Verdieping:
Hal met garderobenis en intercom. Woonkamer met eenvoudig keukenblok. Slaapkamer. Badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting. Praktische bergkast met opstelling van c.v. combiketel.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten bedragen circa € 115,30 voor het appartement, € 4,47 voor de berging en € 20,- voor de parkeerplaats per maand.
– De woning is met uitzondering van de voordeur voorzien van dubbel glas.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

ContactformulierKaart & Streetview

Plattegronden