Nieuwegein – Orvelterdek 33 3432 EM

Ben je op zoek naar een betaalbaar appartement? Nu te koop: deze 3-kamer maisonnette op een goede en centrale locatie in de Wijk Fokkesteeg. Een speels en volwaardige benedenwoning van circa 80 m² op de begane grond en de eerste verdieping. De heerlijke zonnige tuin ligt op het oosten.

De winkels op voor je dagelijkse boodschappen zijn dichtbij en wanneer je de fiets pakt ben je in circa 10 minuten in het gezellige stadscentrum City Plaza. Evenals de Lek, waar je kunt genieten van de mooie omgeving. Geen problemen met parkeren, want er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Voor de fiets is er nog een, gemeenschappelijke overdekte berging.

Indeling:
Begane grond:
Hal met toegang naar de tuin, ruime slaapkamer (circa 2,70 x 4,70), een aparte wasruimte met wasmachine aansluiting, aparte fietsenberging. In de berging is tevens de boiler geplaatst.

1e Verdieping:
Entree met hal, meterkast, vanuit de hal kom je in de lichte woonkamer met de open keuken (circa 29 m²). De slaapkamer (circa 4,13 x 3,07) op deze verdieping is bereikbaar via een centrale hal, met ook toegang tot het toilet met fontein, badkamer met douche en vaste wastafel en de trap naar de begane grond.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Notaris ter keuze verkoper, Dijkstra|Sutter Netwerk Notarissen te Nieuwegein.
– Er is asbest aanwezig in de woning.
– De servicekosten bedragen circa € 63,51 per maand.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

ContactformulierKaart & Streetview

Plattegronden