Nieuwegein – Hondsdraf 13 3434 CK

In de rustige, kindvriendelijke wijk Hoog Zandveld gelegen middenwoning met achtertuin van circa 12m diep op het oosten. Aan de voorzijde is er een voortuin met aangebouwde stenen berging. De bereikbaarheid en daarmee de ligging van de woning is uitstekend, belangrijke uitvalswegen (o.a. snelwegen) en tram- en busverbindingen zijn in de directe omgeving. Met de sneltram bereikt u binnen circa 7 minuten Cityplaza en ook de binnenstad van Utrecht is gemakkelijk te bereiken. Hoog Zandveld biedt kinderen een prettige omgeving door het park Oudegein waar heerlijk kan worden gewandeld, gesport of gespeeld. Ook het vernieuwde winkelcentrum Hoog Zandveld voor de alledaagse boodschappen gemakkelijk bereikbaar.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toiletruimte met fonteintje, trapkast en trapopgang naar 1e verdieping. Zonnige ruime doorzon woonkamer. Dichte keuken voorzien nette inrichting, wasmachine aansluiting en toegang tot de tuin.

1e Verdieping:
Overloop. 3 Ruime slaapkamers respectievelijk circa 14,1m², 13,3m² en 9,3m². Nette badkamer voorzien van 2e toilet, douchecabine en wastafel.

2e Verdieping:
Ruime voorzolder met opbergruimte en cv-combiketel. Ruime zolderkamer met vaste wastafel en dakraam.

Bijzonderheden:
– Notaris ter keuze verkoper, Hermans & Schuttevaer Notarissen te Utrecht.
– Er is asbest aanwezig in de woning (afvoerkanaal).
– De kosten voor kadastrale uitmeting zijn voor rekening van de koper.
– Het betreft een voormalige huurwoning.
– Aangebouwde stenen berging met elektra.
– De woning wordt in de huidige staat geleverd.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

ContactformulierKaart & Streetview

Plattegronden