Nieuwegein – Eikstraat 54 3434 TG

Ruime 4 kamer split-level woning met zeer ruime achtertuin aan het water.
Download de brochure/inschrijfformulier om in te schrijven.

Huurprijs: € 1.050,- per maand
Servicekosten: € 35,- per maand
Oppervlakte: 102 m2
Parkeerplaats: inclusief

Afmetingen (circa):
Woonkamer : 5.00m x 4.98m
Woonkeuken : 4.69m x 3.01m
Bijkeuken : 2.23m x 1.63m
Hoofdslaapkamer : 3.51m x 4.98m
Slaapkamer 2 : 5.00m x 2.46m
Slaapkamer 3 : 4.00m x 2.45m
Badkamer : 2.37m x 2.86m

Bijzonderheden:
– Het appartement is fraai gelegen aan een waterpartij en groenvoorziening;
– Het appartement is grotendeels voorzien van gestucte wandafwerking en laminaatvloer;
– Asbest aanwezig in bergkast op de 2e verdieping;
– De vereniging van eigenaren bestaat uit een beneden- en bovenwoning (zelfde eigenaar);
– De servicekosten bedragen € 35,00 per maand (inclusief opstal- en glasverzekering);
– 1 maand waarborgsom
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Nabij het gezellige en oude dorp Vreeswijk ligt deze bijzonder ruime en speelse splitlevel appartement. Het appartement is gesitueerd in de wijk Zandveld en beschikt over een eigen parkeerplaats, een loggia en een royale, zonnige achtertuin op het westen, welke grenst aan een waterpartij en groenvoorziening.

Indeling:
Begane grond:
Entree met hal en meterkast. Trapopgang naar de woonverdieping. Gezellige woonkamer van circa 25m² met schuifpui naar zonnig terras. Vanaf het terras is tevens de tuin te bereiken. De zonnige achtertuin is circa 16meter diep en gesitueerd op het westen. Door het zogenaamde splitlevel type, wat wil zeggen “verdiepingen op verschillende niveaus”, ontstaat er een sfeer waarbij men op speelse wijze vanuit de woonkamer contact heeft met de hoger gelegen keuken. De woning is aan de voorzijde hoger gelegen dan aan de achterzijde wat veel privacy geeft.

1e Verdieping:
Royale woonkeuken van circa 15m² met aansluitend de bijkeuken welke is voorzien van vloertegels en wasmachineaansluiting. De woonkeuken is voorzien van keuken met rechte opstelling en de volgende apparatuur: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combioven en koelkast. Tevens heeft men vanuit de keuken toegang tot de loggia aan de voorzijde van de woning. De royale toiletruimte bevindt zich ook op deze verdieping.

2e Verdieping:
Overloop met 2 slaapkamers welke zijn gelegen aan de achterzijde. Overloop met bergkast en opstelling combiketel. Moderne badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet. 3e Slaapkamer, welke evenals de badkamer aan voorzijde is gelegen.

Contactformulier


Kaart & Streetview

Plattegronden

Op dit moment zijn er nog geen plattegronden beschikbaar van deze woning.