Nieuwegein – Carillonlaan 37 3438 RD

In de groene wijk Zuilenstein gelegen ruime, sfeervolle 5-kamer hoekwoning met een fraaie, brede achtertuin op het westen. De wijk ‘Zuilensten” is populair door onder meer het rustige wonen, goede faciliteiten en een groot park in het midden van de wijk.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met toiletruimte en meterkast, toegang naar de woonkamer. De woonkamer is in totaal circa 35 m² groot en voorzien van een laminaatvloer en een zijraam wat zorgt voor extra lichtinval. De moderne open keuken heeft een rechte opstelling met inbouwapparatuur. De woonkamer heeft een trapkast, een tuindeur vanuit de keuken en een afgesloten 2e hal met trapopgang.

1e Verdieping:
Overloop, drie slaapkamers van respectievelijk 6, 12 en 12 m². Twee van de kamers hebben een dakraam. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wandcloset en een brede wastafel met meubel.

2e Verdieping:
Voorzolder en aparte ruimte met de wasmachine-aansluiting en extra bergruimte. Ruime slaapkamer van circa 12 m² met een zijraam en 2 dakramen.

Bijzonderheden:
– Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden.
– Fraaie hoekwoning met brede tuin.
– Geheel dubbel glas behalve de voordeur.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

ContactformulierKaart & Streetview

Plattegronden