Verhuur

Gevaert heeft ruime ervaring op het gebied van het verhuren van woningen voor particulieren en beleggers. Particuliere woningbezitters kunnen wij de zorg van het verhuren geheel of gedeeltelijk uit handen nemen. Voor beleggers zijn wij een professionele partij met een uitstekend track record op het gebied van verhuur in de regio Utrecht.

 

Verhuren Woning

Particulier

Uw woning zelf verhuren of Gevaert uw woning laten verhuren?

De verhuur van uw woning(en) is een complexe opgave. Wat moet er in een huurcontract  staan? Hoe brengt u de woning onder de aandacht? Hoe kunt u een potentiële huurkandidaat goed screenen?  Met onze ervaring helpen wij u graag op weg.

 

Via onze webshop kunt  u op eenvoudige wijze het gewenste pakket voor de verhuur van uw woning afnemen of download de brochure Verhuur Brochure Particulier.

 

Belegger

Door onze krachten op het gebied van beheer en makelaardij te bundelen, kunnen wij onze opdrachtgevers een compleet pakket bieden. Vanaf het meedenken bij de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten, advisering over marktprijzen tot en met het verhuren én beheren na oplevering van het project.

 

Naast het werven van potentiële huurkandidaten kunnen wij ook de nodige administratieve / juridische handelingen uitvoeren. Vanaf het tekenen van contracten tot het incasseren van de huur. Vanaf sleuteluitgifte tot planmatig onderhoud. Uiteraard is dit afhankelijk van de diensten die u wenst af te nemen.

 

Wij verrichten deze werkzaamheden reeds 35 jaar in de regio Utrecht, zowel op het gebied van nieuwbouw als bestaande bouw. Hierbij maken wij gebruik van onze marktkennis en bouwkundig inzicht.

 

Mocht u meer over onze dienstverlening op dit gebied willen weten, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.