Beheer

Gevaert heeft ruim 35 jaar ervaring op het gebied van woningmanagement, verhuur van woningen, beheer van VvE’s en makelaardij. Door onze ervaring op het gebied van de vastgoedmarkt met name in de regio Utrecht zijn wij voor vele partijen een volwaardige en aantrekkelijke gesprekspartner. Wij beheren en verhuren voor  beleggers in de gehele provincie Utrecht.

 

Beheer belegger

Goed beheer, een complexe opgave

Goed beheer van onroerend goed is een complexe opgave. Als opdrachtgever heeft u uw eigen visie op het beheer, terwijl ieder nieuw te beheren onroerend goed zijn eigen opgave stelt. Deze wordt o.a. bepaald door ligging, functie, onderhoudstoestand en gebruik en niet te vergeten de gebruikers en hun wensen. Daarom zoekt u een beheerorganisatie die al deze facetten beheerst en naadloos op elkaar afstemt.

 

Minder zorgen, meer gemak

Met Gevaert verzekert u zich van deskundig beheer van uw belegging. Wij kunnen u een compleet pakket aanbieden met de zorg van het commercieel, administratief, technisch en financieel beheer voor uw onroerend goed aangepast op uw wens.

 

Offerte aanvragen

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht