Vredenburgplein fase 2

Open huis

Donderdag 31 januari 2018

15:30 uur t/m 17:30 uur

Vredenburgplein 12

Vredenburgplein 12Ruime eengezinswoningen op het dak van Vredenburgplein

Drie volwaardige woonlagen, met daktuin én dakterras. Midden in de stad, waar vind je dat nog? Je kunt kiezen uit 3 verschillende types, met een woonoppervlakte van 124 tot 149 m2. Altijd vier slaapkamers, een inpandige berging en nog een extra berging in de gemeenschappelijke binnentuin. Natuurlijk is de woning hoogwaardig afgewerkt, met een fraaie badkamer en luxe complete keuken. Buiten genieten doe je op het royale dakterras bij de benedenverdieping en een tweede dakterras op de tweede verdieping. Heerlijk toch? Energiezuinig door zonnepanelen op het dak, opbrengst hiervan gaat rechtstreeks naar jou.

Zonnepanelen

De appartementen hebben de beschikking over tien zonnepanelen en de stadswoningen over acht zonnepanelen. Met deze zonnepanelen wek je stroom op voor eigen gebruik. Dit scheelt aanzienlijk in maandelijkse energiekosten. Voordelen: goed voor het milieu en minder afhankelijk van de energieprijzen.

Parkeren

De woningen zijn niet voorzien van een parkeerplaats. Er bestaat wel de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in de ondergelegen parkeergarage.

Complex informatie

Vredenburgplein | Utrecht
11 eengezinswoningen

– Inpandige berging
– Luxe eengezinswoningen en appartementen
– Met vrij uitzicht
– Winkels op loopafstand
– Vlakbij A2 en A12
– Centrum van Utrecht