Nieuwbouw

In de dorpskern van ’t Goy wordt een hofje gerealiseerd met in totaal 16 nieuwbouwwoningen. Voor elke leeftijdsgroep zijn hier woningen te vinden. Het plan bestaat uit 6 starterswoningen, 2 hoekwoningen geschikt voor gezinnen, 3 gezinswoningen, 2 geschakelde villa’s en 3 seniorenwoningen. De woningen zijn uitgerust met diverse uitbouwmogelijkheden op de begane grond. Het Hofje is voorzien van ruim voldoende parkeergelegenheid en heeft een groene kern.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gevaert Houten.
Telefoonnummer: 030 633 99 99

Het Goyse Hofje

gev-2813.jpg

Maak kennis met 'Het Goyse Hofje'

'Het Goyse Hofje' is een prachtige plek om te wonen, vlakbij de dorpskern en omringd door veel groen. Geniet van de rust van de natuur door bijvoorbeeld mooie boswandelingen te maken. Wees niet bang dat je te weinig vitamines binnenkrijgt want door de heerlijke fruitsoorten die in de directe omgeving worden geteeld kom je niets tekort.

Direct aangrenzend aan het Goyse Hofje kun je gebruik maken van de dagelijkse voorzieningen. De kinderen kunnen naar de basisschool en daarna spelen bij de sportvereniging. Met de auto ben je binnen 10 minuten bij de supermarkt. Wie geen zin heeft om te koken bezoekt de heerlijke tapasbar. Wilt u naar de dichtstbijzijnde stad?  Met een kwartier bent u met het ov of de fiets in Houten Castellum. Daarnaast brengt het openbaar vervoer u binnen een half uur in bruisend Utrecht.

gev-2821.jpg