Borneostraat 26

3531 PK Utrecht
€ 350.000 K.K.

Omschrijving

In het gezellige Lombok hebben wij deze charmante tussenwoning in verkoop gekregen. De woning heeft aan de binnenzijde wat liefde nodig, dus als je twee rechterhanden hebt kan jij hier helemaal je gang gaan. De woning beschikt over een U-vormige woonkamer, gesloten keuken, een plaatsje, 3 slaapkamers, badkamer en een handige bergzolder.

De locatie is fantastisch. In een gewilde woonomgeving met de gezellige Kanaalstraat om de hoek mat al haar voorzieningen zoals winkels, horeca en openbaar vervoer. Ook scholen en de uitvalswegen zijn op korte afstand bereikbaar. En wat helemaal geweldig is, het theater, Centraal station en de gezellige binnenstad zijn op loopafstand gelegen. Lekker stads wonen!

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met trapopgang. Gaan we linksaf dan komen we in de U-vormige woonkamer. Door deze vorm kan je perfect een zitkamer en een eetkamer creëren. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een halletje met entree naar de eenvoudig afgewerkte toiletruimte.

Tevens kan je vanuit de woonkamer naar de gesloten keuken aan de achterzijde van de woning. Hier staat nu een eenvoudige keukenopstelling, maar er is voldoende ruimte om jouw droomkeuken te realiseren. Vanuit de keuken heb je toegang tot het plaatsje.

1e Verdieping:
Overloop en aan de voorzijde hebben we de hoofdslaapkamer over de volle breedte van het huis. Aan de achterzijde treffen we twee slaapkamers. In het midden op deze verdieping hebben we nog de knusse badkamer met douchegelegenheid en wastafel. Daarnaast een handige bergkast met opstelplaats van de wasmachine.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap deels beloopbare bergzolder met mogelijkheden.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.Vragen over deze woning?

  • Perceeloppervlakte 48 m²
  • Inhoud 192 m3
  • Woonoppervlakte 64 m²
  • Aantal kamers 4
  • Bouwjaar 1981

Specificaties

Overdracht

Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Status
Verkocht Onder Voorbehoud
Bouwjaar
1981
Vraagprijs
€ 350.000 K.K.

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
-
Woonopppervlakte
64 m²
Perceeloppvervlakte
48 m²
Inhoud
192 m³
Overige inpandige ruimte
3 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
-

Energie

Energielabel
F
Isolatie
Dubbel Glas
Warm water
Geen

Heeft u interesse in deze woning?