Marnixlaan 240 E

3552 HK Utrecht
€ 365.000 K.K.

Omschrijving

Ben jij niet van het klussen en zoek je een leuk 3-kamerappartement? Een appartement met een keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en een serre? Een appartement met een videofooninstallatie, een eigen berging op de begane grond en ook nog eens een parkeerplaats in de parkeergarage onder het complex? Een appartement nabij het bruisende centrum van Utrecht, de Ring en diverse winkels op loopafstand? Hier is hij dan, Marnixlaan 240-E in de Geuzenwijk!

Onderdeel van de wijk Zuilen is de Geuzenwijk. De straten in dit authentieke deel van Utrecht zijn genoemd naar de Geuzen, die in de Tachtigjarige Oorlog streden voor de vrijheid van Nederland. Leven in Geuzenwijk betekent letterlijk wonen op historie. In de bouwgrond zijn resten uit de Romeinse tijd gevonden en overblijfselen van een klooster. Maar ook het moderne leven is dichtbij. De Geuzenwijk is goed bereikbaar met trein en bus. De bushalte is gelegen tegenover en naast het complex. Het centrum van Utrecht met de vele gezellige winkels en cafés ligt op 10 minuten afstand met zowel de bus en fiets en voor de kleine boodschappen zijn er op de Amsterdamsestraatweg genoeg mogelijkheden. Ook zijn de diverse uitvalswegen gemakkelijk te bereiken.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Bellenplateau met een videofooninstallatie. Stappen we de portiek in dan treffen we hier de postkasten, de lift, het trappenhuis, de toegang naar de bergingen en de aangrenzende parkeergarage.

3e Verdieping:
We komen binnen in de hal waar eigen alle ruimtes aan grenzen. In de hal treffen we de meterkast en vinden we aan de voorzijde 2 slaapkamers. De kamers variëren qua oppervlak.

Lopen we verder dan passeren we de ruime badkamer die op dit moment is voorzien van wastafel en douchegelegenheid. Separate toiletruimte met wandcloset en fontein.

We komen vervolgens in de woonkamer. Een heerlijke lichte ruime die goed is in te delen. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de zonnige serre. De ramen in de serre zijn volledig open te schuiven waardoor een loggia ontstaat dat buiten met binnen prachtig samenbrengt. In het vroege voorjaar kan jij dus al genieten van al het moois dat de zon je te bieden heeft.

De woonkamer loopt over in de open keuken. Hier staat nu een L-vormige keukenopstelling voorzien van diverse apparatuur. Tevens geeft de woonkamer toegang tot een handige bergkast met opstelplaats van de wasmachine.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
- De servicekosten bedragen circa € 95,60 voor het appartement en € 10,06 voor de parkeerplaats per maand.
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.Vragen over deze woning?

  • Perceeloppervlakte -
  • Inhoud 270 m3
  • Woonoppervlakte 86 m²
  • Aantal kamers 3
  • Bouwjaar 2011

Specificaties

Overdracht

Soort woning
Appartement
Type woning
Galerijflat
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2011
Vraagprijs
€ 365.000 K.K.

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Voorzieningen
Balansventilatie
Woonopppervlakte
86 m²
Perceeloppvervlakte
-
Inhoud
270 m³
Overige inpandige ruimte
-
Gebouwgebonden buitenruimte
-

Energie

Energielabel
A_PP
Isolatie
Volledig Geisoleerd
Warm water
Centrale Voorziening

Heeft u interesse in deze woning?