Hypotheken & verzekeringen

Hypotheken

Over hypotheken is alles gezegd en alles geschreven. Wij doen dat niet. Wij willen alleen dat u tevreden bent met het kloppend hart van uw financiƫle plaatje: uw hypotheek.

 

Wij zien het als onze plicht u te voorzien van het enige en juiste hypotheekadvies waarbij u uiteraard altijd het uitgangspunt bent. Wij vinden voor u de beste balans tussen rente, hypotheekvoorwaarden in uw situatie waarbij uw wensen centraal staan.

 

Verzekeringen

Iedereen betaalt premies om onzekerheid weg te nemen maar in veel gevallen betaalt u teveel of heeft u dubbele dekkingen. Dat zekerheid geld kost is normaal maar toch liever niet teveel! Wij kunnen uw verzekeringspakket doornemen en voor u bekijken of het beter en eventueel goedkoper kan. Wij beloven niet dat wij u voordeel kunnen bieden maar beloven wel dat wij alles zullen onderzoeken om te bekijken of voordeel en betere dekking mogelijk is!

 

Bergman Finance Nieuwegein

Adres: Zoomstede 2
Postcode: 3431 HL
Plaats: Nieuwegein
Telefoon (Sander de Bruin): 06 103 777 35
Telefoon (Hans Lemmink): 06 547 964 95
E-mail: nieuwegein@bergmanfinance.nl
Bezoek website: www.bergmanfinance.nl

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of opmerkingen over Hypotheken of Verzekeringen. Vul onderstaand formulier in en we zorgen voor een zo spoedig mogelijk antwoord.