Oudstraat 19

3404 HB IJsselstein
€ 1.165 P/M

Omschrijving

Op zoek naar een leuke huurwoning in IJsselstein? Deze sfeervolle houtskeletbouw woning komt op korte termijn weer beschikbaar!
Interesse of bezichtigen? Neem contact met ons op voor meer informatie of download de brochure om je in te schrijven.

Adres : Oudstraat 19 in IJsselstein
Huurprijs : € 1.165,- per maand
Servicekosten : € 7,50 per maand
Woonoppervlakte : 136 m2
Parkeerplaats : openbaar

Afmetingen
Woonkamer: circa 28,2 m2
Voorkamer: circa 10,8 m2
Keuken: circa 7 m2
Berging: circa 5,8 m2
Slaapkamer 1: circa 18 m2
Slaapkamer 2 : circa 7,1 m2
Badkamer: circa 5 m2
Zolder: circa 31,1 m2

Bijzonderheden
- Woonkamer met aparte voorkamer op de begane grond
- In de achtertuin bevindt zich houten berging
- Met het oog op milieu en duurzaamheid is de woning voorzien van een warmte terugwinningssysteem
- De woning is gelegen in de wijk tussen het oude centrum van IJsselstein en de uiterwaarden, in een groene en waterrijke omgeving
- Houtskeletbouw woning, met buitengevels en plafonds van houten delen wat zorgt voor een warme uitstraling

Huren in IJsselstein.
Duurzaam en veelzijdig. Dat is kenmerkend voor Zenderpark, een wijk die bekend staat om de aandacht voor milieu en duurzaamheid. De directe woonomgeving is groen onder andere door diverse sport- en recreatieparken en de uiterwaarden.

Hout in zicht
Deze drielaagse woningen zijn beschikbaar in twee verschillende woningtypen; een lange smallere vijfkamerwoning en een bredere driekamerwoning. In dit geval gaat het om de ruime vijfkamer woning.
Beide woningen hebben een ruime woonkamer met woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur. De woonkamer is uniek door een speelse hoge vide en daarboven een blank houten plafond. Dit geeft de woningen een warme uitstraling. De tweede verdieping beschikt over twee slaapkamers en een badkamer met bad, separate douche, toilet en wastafel. De derde verdieping doet denken aan een ouderwetse zolderkamer, ideaal als extra slaapkamer, logeerplek, kantoor of speelruimte.

Warm en sfeervol
Deze 14 huurhuizen in de Oudstraat zijn van hout opgetrokken woningen. De buitengevels en plafonds bestaan uit houten delen. Dit zorgt voor een warme en sfeervolle uitstraling in en rondom de woning. Door de van licht- naar donkerkleurig verspringende voorgevels en houten vlonders bij de voordeur, doet deze straat speels aan. Alle woningen hebben een tuin met een terras en een houten berging voor de fiets of tuinmeubilair. De tuin wordt afgeschermd door een hoge heg, waardoor er voldoende privacy is. Parkeren kan bij de eigen woning. Voor bezoekers zijn er parkeervakken in het midden van de straat.

Groen en toch bereikbaar
De wijk IJsselstein-Zuid/ Zenderpark ligt tussen het historische centrum van IJsselstein - de Baroniestad - en de uiterwaarden van de IJssel. In ’97 is de wijk uitgeroepen tot zonneboilerstad, alle 14 woningen zijn aangesloten op zonneboilers. Ook zijn de huizen voorzien van dubbele beglazing en extra geïsoleerd. In de wijk wordt zuinig met water omgesprongen; regenwater wordt apart opgevangen en weer hergebruikt in eigen woonomgeving. In en rondom de wijk zijn er veel groenvoorzieningen. Aan sport- en recreatieruimte dus geen gebrek. Zo leent het Hogebiezenpark zich goed voor een flinke wandeling en de Lopikerwaard is een heerlijk gebied voor een fietstocht met picknick. Voor de boodschappen of het bekijken van fraaie monumenten zoals de Waag, het oude Stadhuis, de Kasteeltoren en de Korenmolen, is het historische centrum van IJsselstein een goede uitvalsbasis. Zenderpark-Zuid is via de A2 en A12 goed bereikbaar. Utrecht centrum is binnen een half uur bereikbaar met een snelle bus- en sneltramverbinding, ideaal voor een dagje winkelen.

Wonen in een sfeervolle houten woning in een duurzame wijk.Vragen over deze woning?

  • Perceeloppervlakte -
  • Inhoud 410 m3
  • Woonoppervlakte 136 m²
  • Aantal kamers 5
  • Bouwjaar -

Specificaties

Overdracht

Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Status
Verhuurd
Bouwjaar
Vanaf 1991 Tm 2000
Vraagprijs
€ 1.165 P/M

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
Mechanische Ventilatie, Tv Kabel
Woonopppervlakte
136 m²
Perceeloppvervlakte
-
Inhoud
410 m³
Overige inpandige ruimte
-
Gebouwgebonden buitenruimte
-

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie
Warm water
Cv KetelZonneboiler

Heeft u interesse in deze woning?