Verkoop

Bij het verkopen van uw woning komt heel wat kijken. Het bepalen van de juiste vraagprijs, het op de markt brengen, verkoop gereed maken, bezichtigen, onderhandelingen, ondertekenen koopakte, notaris, oplevering, etc. Wij voorzien u van deskundig en vrijblijvend advies. U hoeft alleen te bepalen of Gevaert de woning voor u verkoopt of dat u zelf uw woning verkoopt.

 

Maak kennis met ons kantoor

Bent u van plan uw woning te verkopen? Wij komen graag bij u op de koffie om uw woning te bekijken en u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden van een eventuele verkoop. Met ruim 35 jaar ervaring bent u bij GevaertĀ  aan het juiste adres voor de verkoop van uw woning. Wij kennen de markt en hebben de koper van uw woning wellicht al ontmoet.

 

Wilt u eerst kennis maken met ons kantoor voor u uw woning wenst te verkopen? U bent iedere werkdag van harte welkom op ons kantoor aan de Zoomstede 2 te Nieuwegein om onder het genot van een kop koffie zaken, te bespreken betreffende uw woning.

 

Zelf uw woning verkopen

Uiteraard bieden wij u ook de optie om uw woning zelf te verkopen. Wij helpen u graag op weg bij het op de markt brengen van uw woning. U betaalt minder courtage aan de makelaar en u doet de bezichtigingen en onderhandelingen helemaal zelf.

 


 

Benodigde documenten

Met behulp van onderstaande checklist kunt u alvast de benodigde documenten verzamelen.

 

Checklist benodigde stukken bij verkoop van een woning