Diensten

Gevaert heeft ruim 35 jaar ervaring op het gebied van woningmakelaardij, woningmanagement, verhuur van woningen, beheer en VvE’s. Ons kantoor is gevestigd in het vernieuwde stadshart van Nieuwegein. Vanuit deze locatie zijn wij actief in de gehele provincie Utrecht. Bij ons enthousiaste team staan persoonlijk contact, betrokkenheid en kwaliteit voorop.

 

Als NVM makelaar bieden wij een totaalpakket voor het vervullen van uw woondroom. Wij zijn specialisten in vastgoed: koop, huur, nieuwbouw, taxaties, vastgoedbeheer en VvE-beheer. Daarnaast werken wij samen met Bergman Finance voor al uw financiële zaken.

 

Website Diensten

Verkoop

Bij de verkoop van uw woning komt veel kijken. Het bepalen van de vraagprijs, bezichtigingen, onderhandelingen, ondertekenen koopakte, notaris,  etc. Wij als gecertificeerde NVM-makelaar behartigen alleen uw belangen en bieden u een uitgebreid pakket van diensten aan. Uiteraard is het ook mogelijk uw woning zelf te verkopen. Bekijk alle mogelijkheden inzake de verkoop van uw woning.

Aankoop

U wilt een huis kopen maar waar moet u nou precies op letten? Wij bekijken de woning met andere ogen en kunnen u vanaf het oriënteren op de huidige koopmarkt tot de sleuteloverdracht van deskundig advies voorzien. Wij hebben onze aankoopdiensten overzichtelijk voor u op een rijtje gezet op de pagina aankoop.

Taxatie (waardebepaling)

Een taxatie is een waardeoordeel over een woning of pand door een gecertificeerde expert. Met een taxatie kunt u de waarde van uw woning bepalen, echter kan een taxatie ook benodigd zijn voor het verkrijgen van een hypotheek, het oversluiten van uw hypotheek, waarde voor de verzekering of bijvoorbeeld voor het verbouwen van uw woning. Er zijn verschillende soorten taxaties, dit is afhankelijk van het doel van de waardebepaling. Bekijk de verschillende taxaties die wij voor u kunnen uitvoeren.

 

Wij zijn u graag van dienst!